Bereken uw kosten koper


Kosten koper kunt u zelf berekenen op www.kostenkoper.nl. Kosten koper wordt ook wel afgekort tot k.k. of kk Kostenkoper geeft u inzicht in uw kosten koper. Door uw koopsom in te vullen berekent u hier uw eigen kosten koper, door ook uw hypotheekgegevens in te vullen wordt het financieringsoverzicht ook ingevuld en met de verbouwingsgegevens ook de verbouwingsopzet.

Met deze gegevens uitgeprint kunt u met een goede onderbouwing naar uw Makelaar, Bank, Notaris en Tussenpersoon. Ze zullen u dankbaar zijn.

Koopsom {[{ userValue | currency }]}
{[{ field.title }]} info
{[{ field.buttonTitle || 'Button' }]}
Kosten Koper {[{ totalCalc | currency }]}
Koopsom + Kosten Koper {[{ total | currency }]}

Werkgeversverklaring

Na het kopen van een woning volgt het afsluiten van de hypotheek. Een van de vereisten van een hypotheek is dat bank graag wil weten of je elke maand de rente wel kunt betalen. Dit moet je bewijzen door een loonstrook en een werkgeversverklaring. Om alles snel te laten verlopen kan je deze alvast opvragen bij je werkgever.

Naar Werkgeversverklaring »

Financieringsopzet

Een huis kopen vergt veel onderzoek. Een hypotheekadviseur kan je er mee helpen, maar zelf wat kennis op bouwen is natuurlijk een goede basis om zelf keuzes te kunnen maken. Een financieringsopzet is hiervoor een goede basis. Met de Kosten Koper berekening weet je wat het totaal kost, nu gaan kijken hoe alles te financieren.

Naar Financieringsopzet »